Halle en omgeving is weer zwerfvuil vrij!

World Cleanup Day is een jaarlijkse wereldwijde burgeractie om het probleem van zwerfvuil aan te pakken door het organiseren van opruimacties.
Werkgroep Buitengebied Halle, deed samen met de Dorpsschool Halle, ook hieraan mee. Op vrijdag 18 september begonnen de leerlingen van de Dorpsschool enthousiast met opruimen van zwerfvuil en zorgden dat het dorp weer een beetje schoner werd. Heel wat vuilniszakken waren gevuld. Zaterdag 19 september gingen een aantal volwassenen verder, het was prachtig nazomer weer! Iedereen stak de handen uit de mouwen en gingen met grijpers en vuilniszakken op pad. Zo werd ook in het buitengebied van Halle zwerfvuil geraapt, de opbrengst waren vele zakken afval.
Na het ruimen was er een welverdiend heerlijk broodje, koffie en thee in de kantine van de voetbalvereniging SV Halle.
De gemeente zorgde voor voldoende grijpers, handschoenen, veiligheidshesjes en vuilniszakken zodat deze actie mogelijk was.
Wilt u meehelpen met dit soort schoonmaakacties, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan wordt u benadert bij een volgende actie.

 

Foto: Leerlingen van de Dorpsschool Halle, foto gemaakt door Marja Polman

Klik op de foto om te vergroten